Катето Евро разкри най- тежкия комплекс на сина си Сашо Кадиев! Виж Тук:

Катето внучкаКатето Евро е от този тип майки,  които бдят над сина си като орлици и са готови да ги хранят в устата буквално до пенсия.

Синът й Александър Кадиев, известен повече като мамин Сашко, е най-голямата й гордост и тя не спира да се хвали с него, макар че той вече е женен, има дете и чака още едно.

„Никога не му се карам, винаги се старая да му вдигна самочувствието, да го поощря и да го похавля“, признава актрисата.

Основната й задача сутрин била да залепне на телевизора и да гледа предаването му. Той е доста несигурен в себе си, звъни ми по време на рекламите и винаги пита – мамо, кажи това, което казах хубаво ли беше, или се изложих. А аз винаги му казвам, че е било хубаво и всички зрители са във възторг, разказва Катя. Тя не пропускала негова изява и даже си записвала сутрешния блок, за да може да го гледа пак и пак и да се любува на единствения си син, който бил безкрайно талантлив, но хората не го оценявали.

Катето„Добър си ми е, но има комплекси. Всички му говорят, че е назначен с връзки в телевизията заради известните си родители. А не е така. Той си ми е талантлив, но е много чувствителен, като го критикуват. Пък хейтърите само това правят“, въздиша Катето.

Актрисата не само надзирава кариерата на сина си като цербер, но и живота му. Той успя да й се изплъзне, докато беше ерген, но като се задоми, Катето прибра цялото семейство на вилата си. Тя им готви, тя определя какво ще ядат, къде ще ходят, тя възпитава внучка си Катерина, която също расте като в саксия.

Колеги питат Кадиев кога е успял да направи и второ дете, като е под постоянния надзор на майка си.

Най-вероятно Евро оставя децата сами поне в спалнята, затова и сега трепетно чака  новото си внуче, за да го възпита както тя си знае.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *