Камелия удари в земята бившите си колеги от „Пайнер“! Ето какви пачки прибира:

Бившите колеги на Камелия от „Пайнер“ ще има да й дишат праха. Неостаряващата фолк дива успя да ги бие по приходи за годината, макар че от доста време сама си е продуцент.

В момента тя е на турна в САЩ, което ще продължи чак до 2 декември. За участията си отвъд океана, Камелия ще гушне 100 бона. Но цялата сума ще си остане за нея, тъй като вече няма шеф, който да й прибере половината.

След като се завърне от американското си турне, графикът й до края на годината е препълнен. За участията си по родните клубове и ресторанти фолк певицата от Чипровци прибира не по- малко от 4 бона. За разлика от повечето си колежки обаче, от години не пее на плейбек, а изцяло на живо, при това с оркестър.

Въпреки че от години не е сред топ имената в бранша, успява винаги да напълни заведенията до дупка. Публиката е доволна, защото винаги става купон, а пък ресторантьорите извличат максимума за хонорара, който са й броили.

За капак, тази година Камелия участва като ментор и в „Гласът на България“, откъдето е прибрала не по- малко от 50 бона.

Със сигурност тази година беше една от най- успешните в кариерата й. Фолк ветеранката обаче направи и нещо, което изненада мнозина. Благодари на бившия си шеф Митко Пайнера за всичко, което е направил през годините за нея. Думите й бяха възприети и като извинение, тъй като през последните години Камелия продължаваше да бълва змии и гущери срещу него, макар че отдавна не е във фирмата му.

Но явно солидните финансови постъпления са я успокоили и тя е решила най- после  да му отдаде дължимото като неин бивш продуцент.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *