Камелия разкри подробности за раздялата си с Цветин – Виж Тук:

kamelia-cvetin

Фолк дивата проговори за отношенията с дългогодишната си половинка Цветин. Певицата разкри факти, за които не беше говорила до момента.

Камелия и Цветин са заедно от 18 години! Двойката е лудо влюбена и до днес, но връзката им е имала и своите изпитания. Певицата разкри, че са се разделяли за цяла година. Не живеели заедно. Обаче си виждали всеки ден.

Двойката е градила отношенията си през годините стъпка по стъпка. Не обичат да си подарят нещо, само защото има повод и така е прието. Предпочитат да си правят спонтанни подаръци, просто така.

kamelia

Камелия издаде, че Цветин всъщност й е предлагал брак и дори й е подарил годежен пръстен. Певицата обаче не го носи. Но Камелия заяви, че е сгодена.

Двамата се надяват някой ден да им остане и време за сватба. Искат да направят празника през лятото, на открито, край басейн, да съберат много приятели .

Двойката от години работи и за бебе, но Камелия призна, че има здравословен проблем и не може да износи плода. Певицата призна и че на няколко пъти е помятала.

YouTube Preview Image

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *