Камелия разкости Преслава! Ето какво разкри за наградите на „Планета“:

kamelia

Камелия безпощадно разкости наградите на „Планета“, които тази година бяха особено скандални заради отсъствието на Галена и поредната статуетка за „Певица на годината“ за Преслава.

Камелия заяви, че отдавна тези награди нямат никаква стойност. Певицата коментира, че Преслава е най- послушният и доходоносен изпълнител на фирмата и затова отново е станала „Певица на годината“. Русата фолк фурия предлага на колегите си да изчакат още няколко години, за да я обявят и за „Певица на десетилетието“ и тогава евентуално ще имат някакъв шанс.

preslava-11

Че наградите са нагласени и феновете не биха били доволни от разпределянето им го доказва и фактът, че всяка година се провеждат в все по- малки зали. А причината е, че от фирмата не искат присъствието на фолк почитателите, които ще реагират гневно.

Камелия разкри, че е поздравила лично Галена за проявата на характера с отказа й да отиде на наградите. Според огненото момиче, колежката й е направила най- големите хитове през изминалата година и е инвестирала най- много пари в продукцията. А наградите за „Идол“ са предназначени, за да няма сърдити.

Камелия коментира и наградата за присъствие на сцена. Глория реално е единствената певица със самостоятелен голям концерт през годината. Галена обаче получи наградата. При албумите всичко също е нагласено, заяви Камелия. Тя недоумява защо наградата е връчена на Мария, при положение, че Галена и Глория за продали много повече от своите.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *