Камелия разказа за най- тежкия си момент

камелия

Камелия коментира за първи път тежката загуба, която я споходи през пролетта. Фолк певицата загуби внезапно баща си Владимир. Това се случи точно преди концерта на Лепа Брена, на който Камелия беше поканена от сръбската легенда за подгряваща звезда.

Бащата на певицата издъхнал за секунди. Нещастието дошло внезапно, докато той пиел сутрешното си кафе. Майката на Камелия не могла нищо да направи, тъй като всичко се случило много бързо. Родителят на фолк дивата от години имал проблеми със сърцето.

Камелия погребала баща си в деня, в който трябвало да пее на една сцена с Лепа Брена. Тя обаче не се поколебала и за момент да се откаже. Баща й също мечтаел да я види до такава голяма звезда като сръбската легенда.

kamelia-lepa-brena
Камелия с Лепа Брена

Камелия се качила на сцената, веднага след като се върнала от погребението на баща си. След концерта обаче, признава, че се сринала психически и се отдала на скръбта си.

Певицата често е казвала, че има особено силна връзка с баща си Владимир, защото самата тя много прилича на него. Затова признава, че винаги го е чувствала по- близък, отколкото майка си.

Той винаги я подкрепял, с изключение на един- единствен път – когато разкрила връзката си с по- младия Цветин, който също е от Чипровци. Родителите й били против любовта им и певицата се изпокарала жестоко с тях. Доста време не си говорили. Но, в крайна сметка, като разбрали, че двамата се обичат истински, се сдобрили и престанали да им се месят.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *