Камелия навири сочно дупе в гореща фотосесия! ВИЖ ТУК:

kamelia-7

Фолк ветеранката Камелия удари в земята манекенките и плеймейтките с перфектната си фигура. Младите напиращи за слава моделки могат само да дишат праха на 46- годишната певица.

Камелия засне фотосесия, в която демонстрира перфектните си мерки. Годините сякаш изобщо не се отразяват на тялото на фолк певицата. Тя е категорична, че не спазва строги диети, за да се радва на такава фигура. Единственото, което прави е детокс за 36 часа през 2 седмици. В този период кара само на вода и чай без захар. По този начин си изчиства тялото си от натрупаните токсините.

kamelia-6

Съвсем скоро Камелия ще блесне и като жури в „Гласът на България“ по БТВ. Фолк певицата признава, че от десет години не пее на плейбек, за разлика от повечето си колежки в бранша. Макар и вече да няма силния продуцентски гръб на „Пайнер“ зад себе си, фолк фурията се радва на много ангажименти и участия по нощните клубове.

Камелия напусна чалга гиганта с огромен скандал, като обвини Митко Пайнера, че обира изпълнителите си. Певицата беше недоволна и от толелирането на определени имена от каталога на фирмата, за сметка на други.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *