Камелия чукна 43 по зърна

Камелия не изневери на етила си да шокира с еротичен тоалет
Камелия не изневери на етила си да шокира с еротичен тоалет

С*кс символът на фолка не изневери на стила си дори и на рождения си ден. Навръх празника си Камелия се появи в столична чалготека полугола и под ръка с колежката си Преслава. Двете имаха съвместно участие, което за чипровката бе особено емоционално.

Шоуто стартира с дежурните „хайде“ и „опа“, които Преслава и Камелия крещяха, дерейки гърла. Хванати дружески за ръце, двете запяха в дует, но в първите няколко минути никой не ги слушаше и дори из заведението не се разнесоха традиционните овации. Публиката буквално бе замръзнала хипнотизирайа от вида на 43-годишната рожденичка.

Русата фурия провокира с прозрачно боди, под което прозираха гърдите й
Русата фурия провокира с прозрачно боди, под което прозираха гърдите й

Онова, което предизвика потреса на зрителите, бяха одеждите на Камелия. Чипровката се бе пременила с ер*тичен тоалет, с който спокойно би могла да се появи и на п*рно фестивал. Под дантелената й блуза прозираха голите й гърди и се подаваха зърната й. Полата пък бе нарязана така, че да се виждат дупето, бедрата и черните бикини на певицата.

Камелия не за първи път изскача да пее полугола, но празничната й визия определено изненада гостите в чалготеката. Никой не очакваше пайнерката да се появи в този вид точно на 43-тия си рожден ден.

Преслава също изглеждаше смутена от премяната на колежката си. Надянала дълъг панталон и потник, добричлийката бе като монахиня до русокосото изкушение на сцената.

Първоначалният шок на гостите бързо премина във въодушевени аплодисменти, подсвирвания и подвиквания. Камелия се ухили до уши, доволна, че пак е успяла да впечатли всички а Преслава заподскача от радост в такт с музиката.

Участието на пайнерките продължи с волна програма. Двете мегазвезди редуваха песни от репертоара си с поздрави към феновете, а в разгара на купона гръмнаха тапата на огромна бутилка шампанско.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

http://youtu.be/6zfguuhSiNU

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *