Кали затъна в борчове

Солидна сума от доходите на певицата Кали отиват всеки месец в банката, за да погасява ипотеката на жилището й. Фолк дивата се оправя сама с дълговете си и не разчита за изплащането им на нито един от тримата бащи на децата си.

Певицата никога не е харчила пари за глупости, а винаги е кътала всеки лев, за да си плаща борчовете. Кали има още един апартамент, който успя да изплати преди няколко години. Затова взима и втори, за да е спокойна, че един ден ще може да остави нещо на децата си. Но докато стане неин, има да го изплаща още доста време.

kali-sinove

За разлика от повечето си колежки, които се боричкат да хванат мултимилонер, Кали разкара един такъв – бащата на второто й дете Антон Краус. Певицата заряза богаташкия наследник заради скромния Влади, от когото е третият й син. Влади обаче е много далече от възможностите на фамилията Краус и работи неуморно, за да осигурява що- годе среден стандарт на живот за Кали и децата.

Но ето, че нещата между Влади и фолк певицата започнаха да боксуват. Двамата дори в момента живеят разделени, както призна Кали, защото му писнало да живее с толкова много дечурлига. Той се изнесъл от дома им, но все още имали интимна връзка.

Затова певицата никога не е разчитала финансово на нито един от мъжете си. За нея е достатъчно да са в добри отношения и ако се наложи без уговорка да си вземат детето, да го направят. Кали дори не им иска никаква издръжка, но се били разбрали, да помагат, ако има нужда. Фолкаджийката е доволна, че се разбират и винаги се отзовават, когато се налага.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *