Какво се случва с Люси Иларионов? Не прилича на себе си! СНИМКИ:

liusi-ilarionov-7

Люси Иларионов се появи в доста плашещ вид на светско парти преди дни. Режисьорът, който си отряза стомаха, за да отслабне, изглеждаше доста състарен и преуморен.

Драстичното сваляне на килограми се е отразило пагубно на лицето му. Някогашният секссимвол видимо е поне с десетина години отгоре заради промяната във външността. За капак, Люси Иларионов не се беше и обръснал, което го караше да изглежда още по- възрастен. Младата му приятелка Ани Хоанг може спокойно да му мине за дъщеря, шушукаха гости на партито.

liusi-ilarionov-6

Преди година и половина режисьорът се подложи на операция за отстраняване на стомаха, тъй като гонеше вече 180 килограма. След интервенцията, той започна ударно да слабее. За по- малко от година Иларионов успя да свали близо 80 кг. Той дори започна да ходи на фитнес, за да се стегне и да извая тяло. За съжаление, не след дълго си навехна крака и трябваше да отложи заниманията.

liusi-ilarionov-5

След операцията Люси трябва да спазва строг хранителен режим, за да не си върне обратно килограмите. Режисьорът имаше и сериозно здравословни проблеми, като високо кръвно и преддиабет, заради огромното количество излишни килограми.

Той се надяваше, че като отслабне, приятелката му Ани Хоанг вече ще се съгласи да му роди дете. Но младата фолк певица още не ще и да чува нито за сватба, нито за бебе. Люси Иларионов обаче е луд по нея и затова не искал да я притиска да прави нещо, което не желае.

Явно половинката му още се надява, че ще пробие в поп- фолка, но вече доста години тя си остава в миманса и не може да изплува от статута на треторазредна певица, въпреки скъпите клипове, които Люси й снима. Режисьорът вече е на 43 години и най- много от всичко иска да създаде семейство с виетнамката.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *