Какво се случва с Анелия? Фолк дивата стана кожа и кости! СНИМКИ:

anelia-7

Фолк дивата Анелия се е стопила! От апетитните й форми няма и помен, а е станала само кожа и кости. В последно време феновете й забелязват, че все повече слабее и вече се тревожат, че може да е поредната звезда, жертва на анорексията.

Анелия дълги години имаше проблеми с излишните килограми. Но така и не успяваше трайно да се справи с тях. Сега се хвали, че най- после започнала да тренира редовно и да внимава какво яде. Затова постигнала фигура като на 20- годишно момиче.

В бранша пък шушукат, че Анелия има нов мъж до себе си. Певицата толкова била хлътнала по него, че не пестяла усилия във фитнеса. А аз ядене – не искала и да чува. От любовните трепети стомахът все й бил на топка и не можела да се храни.

anelia-8

Бившата съпруга на Коко Динев винаги е крила усилено личния си живот и мъжете, които са част от него. Който и да е новият, явно певицата здраво е хлътнала. В края на миналата година Анелия се зарече, че ще намали темпото на работа, за да има повече време за детето и себе си. А и се отърва от най- големия си проблем през последните две години – строежът на къщата й в Драгалевци.

Начинанието погълна всички спестявания на фолк дивата, че и отгоре. На няколко пъти Анелия трябваше да замразява строежа, докато събере отново пари, за да го продължи. Затова и не можеше да намали темпото с изявите си. Тя ходеше на строителната площадка да следи работата на майсторите абсолютно всеки ден рано сутрин, въпреки участията през нощта.

Така или иначе, палатът вече е факт, а Анелия и Ивон се нанесоха в него преди няколко месеца. Певицата пък вече разполага с достатъчно време, за да спазва режим и да ходи на тренировки, така че да радва новия си мъж.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *