Какво подтикна гимнастичката Цветелина Стоянова към самоубийство? Шокиращи разкрития:

cvetelina-stoianova-2

България плаче след трагедията със състезателката по художествена гимнастика Цветелина Стоянова. 21- годишната спортистка направи опит за самоубийство, като скочи от шестия етаж.

Към момента гимнастичката е с опасност за живота и е въведена в медикаментозна кома. Единствената положителна новина за състоянието й е, че има вероятност да се размине с парализата. Цветелина е движила крайниците си непосредствено след инцидента, както и в болницата.

Според Нешка Робева, състезателката от ансамбъла на „златните момичета“ е имала депресия. Легендарната треньорка защити Илиана Раева, като заяви, че гимнастичките не са били тормозени и подлагани на стрес. Дори Нешка правела забележка на Раева, че няма достатъчно конкуренция в отбора, но бившата й възпитаничка отвръщала, че най- важното е момичетата да се чувстват комфортно.

cvetelina-stoianova-1
Цветелина отказала да тренира след Световната купа в София

Илиана Раева отрече слуховете, че Цветелина е изключена от отбора. Поведението на гимнастичката се променило след състезанието в София. Въпреки завоюваните успехи, Цвети заявила, че не иска повече да тренира. Пред Раева споделила, че не може да спи през нощта и изпитва страх. Шефката на БФХГ я завела на психолог, но специалистът не открил симптоми на депресия.

Цветелина заявила пред Раева, че не иска да ходи на състезанието в Израел. И макар че обещала на съотборничките си, че ще го направи, се отметнала от думата си.

Дни преди трагедията, Цветелина отишла в апартамента на баба си в кв. Надежда, за да е под наблюдение. Иначе гимнастичката живеела с гаджето си Александър Любенов, вратар на „Левски“. Двамата били щастливи и много влюбени.

Цветелина била щастлива в любовта с гаджето си Александър
Цветелина била щастлива в любовта с гаджето си Александър

Цветелина Стоянова остава сирак на 12 години, когато майка й умира. Треньорският екип а категоричен, че винаги много са се грижели за нея, заради тежката й съдба.

И Нешка Робева, и Мария Гигова са категорични, че Илияна Раева и треньорката Ина Ананиева са направили всичко възможно, за да помогнат на Цветелина преди трагедията.

Ансамбълът научава страшната новина за съотборничката си, когато вече са в Израел за поредното голямо състезание. Първоначално момичетата не искали да играят, но треньорският екип ги убедил, че Цветелина би искала да се състезават.

И така, остава голямата загадка какво е причинило фаталното решение на Цветелина да сложи край на живота си – въпреки успехите в спорта и щастливата си любов. Сега обаче най- важното е младото момиче да оцелее.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *