Как реагира бащата на Алекс Богданска на сдобряването й с Даниел Петканов? Виж Тук:

aleks-dani-1

Възраждащата се любов между бившите гаджета Алекс Богданска и Даниел Петканов е сред сензациите на сезона. Въпреки че вече трудно прикриват чувствата си, и двамата изразиха притеснение от реакциите на семействата си навън.

Моделката, която беше публично орезилена миналата година от Лудия репортер, на няколко пъти вече споменава, че родителите й няма да са доволни от стоплянето на отношенията с бившия.

Бащата на Александра Богданска, Милан Богдански, който е общински съветник от БСП в Благоевград, за първи път коментира сближаването на дъщеря си с мъжа, която я превърна в най- мразената жена в България. Противно на страховете на моделката, той не я чака със заредена пушка на вратата, а подкрепя чувствата й към Даниел Петканов.

Бащата на Сашка заяви, че преди шоуто тя по никакъв начин не е показвала, че изпитва нещо към бившия си. Но поведението й в къщата сочи точно обратното, призната таткото на моделката. Затова, той е решил, че няма да й се бърка по никакъв начин. Ако е решила да се събере отново с Петканов, няма да й пречи да бъде щастлива с него.

aleks-bogdanska-11

Миналата година Лудия репортер поде брутална кампания срещу Алекс Богданска, след като научил, че тя му изневеря с друг. В къщата Петканов разказа, че публикувал гадното клипче как й изхвърля багажа на пътя, както и гнусните колажи с пръста, защото тя не му се извинила. Няколко дни след като й казал, че я спипал в крачка, моделката нищо не му отвърнала. Не му се извинила. Затова Петканов решил да я накаже.

Под покрива на „Вип брадър“ обаче той втрещи всички с признанието, че той също й изневерявал. Но било за спорта. А щом тя му слагала рога с друг, значело, че го обича.

Размазващата кампания, която Петканов организира срещу нея в социалните мрежи, срина психически Александра. Тя получи нервен срив, след като омразата на цяла България й се изсипа на главата. Моделката призна, че най- много се притеснявала заради семейството си, както и заради малкия си брат, който още ходи на училище.

Дали обаче е готова да приеме врага в леглото, или чувствата й към Петканов ще се изпарят щом излезе навън, предстои да научим.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *