Женски бой за Борислав в Биг брадър ол старс

borislav-all-stars

Борислав от „Къртицата“ е абсолютният секссимвол в къщата на „Биг брадър ол старс“. Повечето дами в шоуто изобщо не крият, че харесват съквартиранта си и най- безсрамно плакнат окото, когато дефилира пред тях гол до кръста.

Най- нападателна обаче е певицата Йоана. От първия ден в къщата тя най- открито изразява влечението си към атлетичния Борислав. Участникът от „Къртицата“ също й отделя подобаващо внимание.

Соня Колтуклиева също не крие, че си пада по Боби. Макар че е по- възрастна журналистката се хвърли в люта битка с Йоана за вниманието на плейбоя. Колтуклиева тренира всяка сутрин под вещите инструкции на Борислав.

Йоана хлътна сериозно по Боби
Йоана хлътна сериозно по Боби

Дори желязната Ваня Червенкова не успя да прикрие интереса, с който наблюдаваше как Боби се плацика с джакузито.

Най- безразлична към атлетичния мачо е фолк дивата Десислава. Певицата изобщо не удостоява и с поглед Борислав, макар че първоначално идеята на продуцентите е била да сватосат именно тях двамата.

Другият красавец в къщата, Ваня Джаферович, не уцели обаче на ухажорки. Хърватският футболист трябва да търпи постоянно провокативните задявки на Евгени Минчев, които често минават границата на добрия вкус.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *