Жени Калканджиева: С Тачо сме правили групов с*кс! Давам му да ми изневерява!

jeni-tacho

Групов с*кс и изневери на поразия явно е рецептата за брака на Жени Калканджиева и Тачо. Топ красавицата призна, че позволява на доста по- младия си мъж да спи с други жени, за да може да сравнява и да оценява обективно качествата й в леглото.

Шестата по красота разкри, че с Тачо си падат по нестандартния с*кс и участвали в оргия. Бившата шефка на Визаж заяви, че не забранява нищо на младока с интимен план. Позволява му да си ляга, с която намери за добре, защото мъжете имали нужда от това.

Тачо има съгласието на Жени да кръшка
Тачо има съгласието на Жени да кръшка

Нямало да му направи и проблем за Зорница Линдарева, ако не била научила последна за изневярата. При това от медиите. Ако й бил съобщил първо на нея, хич нямало да му се сърди. Цялата история Жени разказа през сълзи. Поводът беше мисия, в която всеки участник трябваше да разкрие най- черните си тайни.

Няколко дни по- рано Жени Калканджиева каза в блиц интервю за Венета Райкова, че Тачо продължава да поддържа връзка със Зорница и си пишели във фейсбук. Тя също си пишела във фейсбук с нея. Манекенката тогава дори каза, че Зори е свястно момиче и й било тъжна, че всички са зле настроени към нея.

Само ден по- късно обаче, при среднощен скандал, Калканджиева се развика на Линдарева. Нарече я луда и я прати на психиатър.

Скандалът между Жени Калканджиева и Венета Райкова. ВИЖ ВИДЕОТО:
http://youtu.be/j_ZV1qLevrQ

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *