Жени Калканджиева подпухна от алкохол

jeni-kalkandjieva-1

Жени Калканджиева претърпява подозрителни трансформации в последно време. Подпухнало лице, искрящ поглед и пелтечене, така все по- често се явява по телевизията шефката на „Визаж“, която е редовен коментатор в Биг брадър.

Дори гримьорите на продукцията трудно прикриват торбичките под очите и подутото й лице. Как е възможно красавица като Жени да изглежда толкова запуснато, недоумяват зрителите.

Не е тайна още от участието й в миналогодишния сезон на Вип брадър, че Калканджиева пие доста. Мис- ката редовно поглъща обилни количества вино, на което се дължи и подпухналия й вид. Не веднъж по време на ефир Евгени Минчев е подкачал бившата манекенка по темата с алкохола.

jeni-vip-bradar
Жени във Вип брадър 2014

Жени Калканджиева го е ударила на живот и редовно излиза с женската си компания, издават запознати. След като се раздели с неверния си съпруг Тачо, шефката на „Визаж“ се е отдала на забавления с приятелки, обилно поляти с вино.

Междувременно, бившият й мъж прави абсолютно същото. Тачо вилнее по цели нощи из Студентски град д тайфата си, напива се до безобразие и подкача студентките. Но уви, дори не трудно му връзват, разказват очевидци.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *