Жени Калканджиева: Аз не съм е*ана от никой! Аз съм е*ала Марти! Тачо, ти ли си ме на*бал или аз съм те на*бала ?

Само преди няколко дни Жени Калканджиева публично излъга, че не е имала връзка с манекена Мартин Мартинов. Красавецът обаче потвърди, че са били заедно. Разкритието вбеси шестата по красота. Калканджиева се развика на Мартин, защото казал на Биг Брадър за кратката им афера.

jeni-martin

Мартинов обаче отрече да е споделял с екипа на продукцията. Те вече знаели, но неясно откъде. Жени Калканджиева обаче не се кротна, а продължи да крещи.

„Не знаех, че си казал на Биг Брадър, че сме спали заедно. Трябваше да ми кажеш, защото вчера излъгах. А не съм човек, който лъже.“, обясняваш се Жени. Мартин й отговори, че не им е казвал. От продукцията му го съобщили като факт. Тогава Жени репликира, че е трябвало да отрече.

„Трябваше да стана и да му кажа: Ей, дрисльо, защо лъжеш, ще ти е*а майката!“, продължи да каканиже манекенката.

Мартин тактично се отдалечи от викащата красавица, но Евгени Минчев продължи да рови в темата: „Ама Марти, сериозно ли те е*а Марти?“ Жени му отговори: „Аз не съм е*ана от никой! Аз съм е*ала Марти!“ После обаче манекенът се влюбил в Калканджиева и тя трябвало да го разкара, защото искала да има сериозно семейство, а той постоянно пътувал. Минчев заключи, че Марти е много прост.

Накрая Тачо го отнесе
Накрая Тачо го отнесе

Половин час по- късно обаче, Жени Калканджиева не може да си намери място, след като се изложи с лъжата си. Този път го отнесе Тачо. Манекенката го попита според него от къде Биг Брадър знае за връзката й с Мартин и защо той е признал. Тачо й отговори, че няма никаква представа. Ако някой трябва да е обиден, това трябва да е той. „Ти не може да си обиден, защото знаеш“, отново започна да повишава тон Жени.

Тачо продължи да недоумява защо Жени се пали, че някой е казал, че е спал с нея, при положение, че се е случило. „Слушай тъпо момченце! Първо, мен никой не ме е е*ал, а аз съм е*ала! Някой казва, че е е*ал някой, когато дава пари и му купува ферари. Обясних кой с кого е спал. Ти ли си ме на*бал или аз съм те на*бала ?  Като правил с*кс двамата, кой кого е на*бал“.

Тачо продължи да не разбира защо жена му толкова се пали, при положение, че е в шоу, където тайните обикновено излизат наяве. „Малиии, яд ме е, че тоя е прост като галош!“, заключи жени по адрес на младия си съпруг.

Шокиращият скандал. ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *