Жената на Борис Солтарийски го плаши с развод! Ето защо бракът им е на ръба:

boris-soltariiski-2

Сериозно обтегнати са отношенията в семейството Борис Солтарийски и моделката Аделина. В последно време напрежението между съпрузите е силно нагнетено.

Причина за брачните им неволи е прекомерно натовареният график на певеца покрай работата му за Слави Трифонов. Когато не е на снимки на предаването, Борис Солтарийски е по участия. А ако не е на едно от двете, репетира за големите концерти в „Арена Армеец“ на Слави Трифонов и Ку- ку бенд.

Заради несекващите служебни ангажименти певецът често се прибирал доста късно през нощта, което водило по поредната караница с красивата му съпруга. Аделина обаче е най- бясна от факта, че той няма достатъчно време, за да обърне внимание на дъщеря им Ема.

boris-soltariiski-1

Поредният тежък скандал в семейството избухнал, след като Борис Солтарийски не успял да отиде на семейната почивка в Дубай, отново заради работата си. Аделина обаче взела дъщеря им и заминала без него. На изпроводяк, красавицата дори изтърсила на певеца, че сериозно ще си помисли за брака им. И го посъветвала да направи същото.

Факт е, че не един и двама от колегите на Борис Солтарийски в бенда се разведоха заради изтощителния график, който им налага Слави Трифонов. Много хора дори напуснаха „Шоуто“, защото нямаха грам свободно време за себе си. Но пък и доходите, които получават, трудно биха могли да си докарат с работа на друго място. Някои съпруги успяват да понесат честите липси на мъжете си, а други – не.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *