Жената на Блатечки натри носа на Диляна Попова! Показа коя е номер 1 в живота му! СНИМКИ:

asen-blatechki-4

Най- после първият филм на Асен Блатечки  – „Бензин“ тръгва по кината. Лентата имаше премиера вчера във Варна, а днес и в София.

Освен че изпълнява главната роля, Блатечки е режисьор на филма. Негов пръв помощник е половинката му Катерина Горанова. Тя също е режисьор, като има доста проекти зад гърба си в киното. До момента Блатечки пък се изявяваше като режисьор, но само в театъра.

Заснемането на „Бензин“ отне няколко години, като до последно не беше ясно кога ще излезе по кината и дали изобщо ще се случи. Много перипетии спъваха реализацията на проекта, който първоначално имаше и друго име – „Люси“.

По време на снимките на лентата настъпи разривът в отношенията на Асен Блатечки и Катерина Горанова, заради изневярата му с Диляна Попова. Актьорът напусна официалната си половинка и се изнесе да живее с манекенката, която забременя от него. В същото време, Блатечки и Горанова трябваше някак си да поддържат колегиални отношения, за да продължат снимките на общия им филм.

asen-blatechki-3Раздялата им трая обаче само няколко месеца и актьорът- режисьор отново се прибра при първата си жена. Двамата постепенно стоплиха отношенията, но се появи нов проблем. Оказа се, че не достигат пари за довършването на „Бензин“. Кино- премиерата на  лентата трябваше да се отложи, докато се намерят необходимите средства. Проектът е доста амбициозен и в стилистиката на „Бързи и яростни“ – шеметни каскади, спецефекти и пр. екстри, които струват скъпо.

Филмът тотално изтощи и физически, и финансово Асен Блатечки. Говори се, че актьорът го е закъсал с парите, тъй като е вложил всичко във филма си.

За сметка на това обаче, отношенията в семейството му отново са хармонични. Наскоро той се обясни публично в любов на Катерина Горанова като заяви, че двамата са едно цяло и тя е неговата истинска половинка в живота. Думи, които вероятно са жегнали бившата му Диляна Попова, която отглежда сама сина им Борил и още не може да прежали любовта си с Блатечки.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *