Жана Бергендорф Срещна Баща си След 29 години!

jana-bergendorf-6

Жана Бергендорф се запознава с родния си баща едва миналата година. 29- годишната певица до тогава никога не го виждала, нито чувала.

Майката и бащата на Жана се разделят, още преди тя да се роди. Цели 29 години победителката в Х фактор не е познавала единия си родител.

Едва миналата година се разрешава житейската драма на Жана Бергендорф. Случайно майка й и сестра й намират профила на баща й Марио във фейсбук. Показват го на Жана и певицата решава, че иска да се срещне с него.

jana-bergendorf-sin

Певицата му се обажда в Германия. Баща й е шокиран, когато научава, че дъщеря му е Жана Бергендорф от Х фактор. Марио е почитател на риалити шоуто и го е гледал от Германия. Но не е подозирал, че именно Жана е дъщеря му.

Срещата между двамата е изключително емоционална. Жана е толкова развълнувана, че хуква презглава да му се хвърли на врата, когато го вижда на летището. Певицата го запознава с всичките си близки в София, разбира се и с малкия й син Леон.

След тази среща баща и дъщеря поддържат редовно връзка и се опознават. Марио е категоричен, че повече няма да я остави и ще се грижи за нея, с каквото може.

YouTube Preview Image

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *