Жана Бергендорф през сълзи: Имаше бой! В шок съм!

jana-bergendorf-4

Жана Бергендорф се разплака при първото си телевизионно интервю след ареста. Певицата се разкая за грозната история и заяви, че е направила грешка да допусне неподходящ човек до себе си.

Жана призна, че със съпругът й Стефан са разделени от известно време. В момента той, синът им Леон и сестрата на певицата са заедно на море. Жана заяви, че не е наркоманка и никой не й е взел детето. Певицата обаче призна, че е имало бой.

Мъжът, с когото Жана Бергендорф беше арестувана в дома си заради битов скандал, се оказа бивш стриптийзьор. Казва се Леандер Франсиско Янес и е бил час от мъжкият еротичен балет „Максимус“.

Арестуваният танцьор
Арестуваният танцьор

Танцьорът е на половина кубинец – баща му е от Острова на свободата, а майка му е българка. Леандер е живял няколко години и в Куба като дете. След това семейството му се установява окончателно в София.

Лео, както е известен, е работил няколко години и в балет Арабеск. Освен с балет и танци, се занимава и с бойни изкуства.

При ареста на Жана и Лео преди дни, танцьорът обвини певицата, че му строшила коляното. Целият крак на бившия стриптийзьор пък бил в кръв. Жана упорито криеше при ареста ръцете и шията си с голям шал, тъй като целите били издрани.

Когато полицията отишла в дома на певицата, след сигнал от съседите й, открили и известно количество марихуана в джоба на танцьора.

 

 

YouTube Preview Image

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Жана Бергендорф през сълзи: Имаше бой! В шок съм!"

  1. Анонимен   11.07.2015 at 20:15

    STIGA LAGA MA NARKOMANKE MRASNA

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *