Жана Бергендорф: Нямам време да се грижа за сина си! Ето кой отглежда детето на певицата:

jana-bergendorf-6

Жана Бергендорф направи доста смущаващи признания за начина, по който отглежда сина си.

Певицата призна, че докато била във Вип Брадър, за детето й се грижило семейството на най- добрата й приятелка Симона Капитанска. Оказва се, че жената най- редовно влиза в ролята на детегледачка на малкия Леон. Освен че детето прикарва по- голямата част от деня си с нея, тя го учи и на български език.

Жана призна, че доскоро си говорела с Леон само на английски и датски. Певицата признава, че синът й до толкова е свикнал с отсъствието на родителите си, че изобщо не му прави впечатление.

jana-bergendorf-sin

До четвъртата си година, детето живеело в Дания и затова приема тамошни език за свой роден. Тамошната му баба го била записала на всевъзможни кръжоци – няколко вида спорт, пеене, математика.

Майката на певицата работи като таксиметров шофьор и рядко намира време да помага в грижите за Леон. Затова приятелката на Жана с течение на времето се превърнала във втора майка за детето.

Поп дивата обяснява, че с датския татко отдавна са обяснили на Леон, че заради работата им, се налага често да го гледат други хора.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *