Жана Бергендорф лъже, че е спряла алкохола! Напи се безобразно във Вип Брадър! СНИМКИ:

jana-bergendorf

Жана Бергендроф шашна съквартирантите си с неуморимия си купонджийски дух. Певицата не спря цяла нощ да танцува, подскача и дивее пред смаяните погледи на останалите вип участници. За капак, се опита да съблазни милионера Борислав Комсийски.

Дали обаче хиперактивността й не се дължеше на голямото количество алкохол, изпито от певицата? На няколко пъти Жана попадна в кадър да пие направо от бутилката с уиски. Което е доста странно, тъй като певицата твърди, че не близва твърд алкохол, като част от терапията й за справяне с наркотиците.

jana-bergendorf-8

След като преди месеци Жана беше арестувана да шофира под въздействието на кокаин, певицата всячески се старае да си изчисти имиджа. Започна редовни посещения при психиатър, за да се бори със зависимостите си. Дали обаче тези няколко месеца са били достатъчни за видимо лабилната певица да си стъпи на краката?

В къщата повечето съквартиранти пият, което прави изкушението огромно. И снощи Жана не издържа. Колко точно е изпила само съквартирантите й могат да кажат, но певицата не се спря на място дори за минута. Жана ту въртеше дупе, ту подскачаше, ту се тичаше. Съквартирантите й споделиха колко са очаровани от купонджийския й дух, но явно са забравили, че певицата е човек, който лекува зависимости и няма нужда да бъде насърчавана.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *