Известен спортист купил и обзавел мезонета, в който се шири Луна

luna-apartament

Луна живее в разкошен апартамент в централен столичен квартал. Фолк певицата получила огромното жилище от 250 квадрата заедно с обзавеждането. Благодетелят на Луна се оказва популярен спортист, с когото имала връзка преди години.

Щедрият любовник на фолк ветеранка е известният щангист Пламен Аспарухов. Двамата имали връзка в началото на новото хилядолетие, от която Луна се облажила с огромния апартамент в квартал „Хладилника“. Кооперацията, в която живее, се намира срещу мол „Парадайз“.

luna-2

Пламен Аспарухов споделял пред приятели, че жилището и обзавеждането, които подарил на Луна, му стрували около 400 000 лева. След края на връзката им обаче, щангистът оставил на държанката си всичко.

Луна беше изчезнала за доста години от публичното пространство. Говореше се, че живяла в САЩ с доста по- стар мъж от нея, но пък супер богат. Певицата се показа отново в медиите, когато стана ясно, че е изгубила милиони, вложени във фалиралата КТБ. Луна поде кампания, за да се опита да спаси парите си, но така и не успя.

Луна предлага брак на Бойко Борисов. ВИЖ ТУК:

https://www.youtube.com/watch?v=fZ1EhV9BUBU

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *