Изритаха Лудия репортер от Нова тв! И това е само началото! Бащата на Александра Богданска се заканил да го Смачка!

ludia-reporter-gadje-7

Семейството на публично унизената Александра Богданска се активизира и нанесе жесток ответен удар срещу бившето й гадже Даниел Петканов.

Лудия репортер вече не е част от екипа на „Часът на Милен Цветков“, както и от Нова тв. Медията го обвинила в уронване на престижа й и дори заплашила Петканов със солена глоба.

В договорите на всички публично известни лица на телевизиите е заложена клауза, че трябва да пазят доброто име на медията. В противен случай, има сурови санкции, а крайната мярка е уволнение. От Нова са решили, че Даниел Петканов е нарушил тази точка. Лудия репортер мислел, че ще се размине само с мъмрене, но като гръм от ясно небе му съобщили, че е уволнен.

ludia-reporter-gadje-6

Дали обаче това не е прекалено крайна мярка? Семейството на Александра има стабилни политически контакти, тъй като баща й, Милан Богдански, е общински съветник от БСП. Заради сринатото достойнство на дъщеря си, решил на свой ред да сравни със земята бившето й гадже, шушука се из Нова.

Даниел Петканов разкри, че бившата му приятелка Александра Богданска заработвала като компаньонка в чужбина, а тук представяла, че работи като модел. Отприщи се мащабна вълна от недоволство срещу красавицата със съмнителен имидж.

Александра не издържа на напрежението и получи нервен срив. Моделката дори прекара няколко дни в психиатрия. Състоянието й е много тежко. А Даниел Петканов не трябва и да се надява, че ще се размине само с уволнение. Животът му ще стане черен, категорични са запознати.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *