Изненада! Явор Бахаров стяга сватба! Ето коя е булката:

yavor-baharov-3

Явор Бахаров реши да скъса с ергенския живот и да създаде семейство. Актьорът предложил брак на колежката си Рая Пеева, с която имат връзка от известно време, а тя веднага приела.

Щастливото събитие се случило на сватбата на певицата Мона с оператора Радослав Гочев. Явно тържеството е размекнало актьора до степен, че да му се прииска и той да заведе до олтара половинката си.

Бахаров и Рая Пеева се стараеха да пазят връзката си далече от медийното внимание. Актьорът доста си е патил през годините заради публичните си връзки с други свои колежки, сред които Луиза Григорова и Адриана Тюркмен. Затова, този път решил отношенията му с Рая да не се превръщат в част от светската хроника.

Явор искал да последва примера на брат си Захари Бахаров, който има стабилно семейство и две деца. Но му отнело доста време, докато намери подходящата половинка за целта.

yavor-baharov-2
Явор и Рая

Най- сериозната му връзка преди Рая, беше с Луиза Григорова, с която станаха гаджета по време на участието си в „Стъклен дом“. Няколко години по- късно обаче, пътищата им се разделиха. Според актьора, защото тя искала да преследва успехи в кариерата, вместо да мисли за семейство.

Към днешна дата обаче, бившата му изгора е щастливо омъжена за режисьора Мартин Макариев.

След нейната сватба, Явор също се е надъхал да предприеме важната стъпка в живота си. Събитието се подготвя за есента. Но няма да е захаросано тържество, а ще бъде по- алтернативно, в стила на актьора. А половинката му не остава по- назад от него и също е известна с бунтарския си характер.

Рая Пеева е дъщеря на актрисата Красимира Демирева и музиканта Пейо Пеев, който е основател на рок групите „Спринт“ и „Импулс“. Половинката на Явор Бахаров жъне успехи  още с първите си стъпки в арт средите. Рая печели „Икар“ за дебют на театралната сцена.

Рая със семейството си на наградите "Икар"
Рая със семейството си на наградите „Икар“

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *