Изненада! Мария се готви за второ дете! Кой е таткото?

maria-7

Мария едва дочака да се разведе с Християн Гущеров и вече прави планове за… второ дете.
Фолкаджийката призна, че има ново гадже и вече е преодоляла напълно разлъката с младия милионер. Но кой е прясното й завоевания, засега не е известно.

Тя вече се чувствала готова да роди още веднъж, тъй като дъщеря й Марая поотрасна. Мария много се надяваше да роди дете от бившия си съпруг Християн, но така и не успя. А впоследствие преценила, че отношенията им не вървят достатъчно добре, за да го направи татко. Певицата обвини милионерският наследник, че я задушавал със забраните си да излиза. И така убил любовта й.

Кой обаче е новият й мъж? Едно е сигурно – милионер е. Мария не крие, че харесва само заможни мъже, защото това показвало, че са много амбициозни. А също, че имат средства да спонсорират кариерата й.

Мария иска да зарадва Марая с още едно братче или сестриче
Мария иска да зарадва Марая с още едно братче или сестриче

След развода с Християн, фолкаджийката беше свързвана със старозагорския бизнесмен Ангел Тенев. Говореше се, че той възрастният баровец платил скъпарския клип, който певицата снима в Сицилия. Но скоро след това двамата май се разделили, защото той настоявал Мария и дъщеря й да се преместят при него в Стара Загора.

По- късно обаче, фолк дивата призна, че има нова любов. Вероятно той е кандидат- таткото за второто дете на певицата. Мария обаче го крие, за да не го налазят златотърсачките.

Фолкаджийката, всъщност, вече им направи голям подарък, като върна на пазара Християн Гущеров. А той хич не си губи времето. Първо заби плеймейтката с амбиции за певица Анджелина. Но й се насити само след месец.

Сега обаче го е налазила тежката артилерия – Светлана Василева. Двамата уж били само приятели, но напоследък все по- често са засичани в обща компания. Още повече, че усилено се говореше, че плеймейтката се пъхнала в леглото на Гущеров, още докато бил женен за Мария.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *