Изненада! Джулиана Гани се омъжи! СНИМКИ:

djuliana-gani

Дни преди да прекрачи прага на къщата на „Вип Брадър“, силиконовата миска Джулиана Гани се омъжи!

Тя се венча за фитнес инструктора Станимир Ташев, само няколко месеца след началото на връзката им. Когато й предложил брак, моделката веднага приела. Миската призна, че съобщила новината на семейството си, малко преди самата сватбата.

Джулиана Гани се похвали, че с избраника й сключили и граждански, и църковен брак. Присъствали само семействата им. Големият купон за приятелите им щял да е чак след няколко месеца, вероятно когато приключат ангажиментите й около „Вип Брадър“.
За най- щастливия си ден цицорестата моделка се издокара, естествено, с рокля, която едва прикрива силиконовите й прелести.

djuliana-gani-19

Не е ясно дали младоженците ще имат време за меден месец, тъй като Джулиана влиза във къщата след две седмици. Интересно обаче как пресният й съпруг ще понесе изявата й в риалити шоуто. То е посветено на любовта, а младоженката Гани няма как да се включи в потенциални любовни отношения с някой от съквартирантите от противоположния пол. И дали със Станимир имат толкова силна връзка, че той да понесе евентуалните интриги, в които със сигурност продуцентите ще забъркат миската.

Джулиана Гани и Станимир са заедно едва от четири- пет месеца. Силиконката афишира връзката им със серия от вулгарни снимки, които сподели в социалните мрежи. Тя не може да нахвали любимия си, че е полов атлет и го правят по няколко пъти на ден, където ги свари мерака.

Фитнес инструкторите явно са слабост на моделката. Предишната й връзка беше с небезизвестния Роман Василев. Двамата бяха заедно в продължение на няколко години, но накрая така и не стигнаха до олтара.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *