Изненада! Цветанка Ризова се развежда – залюби се с политик!

cvetanka-rizova

Цветанка Ризова шашна колегите си от тв бранша с кардиналната промяна в личния си живот. Тв водещата в момента се развежда със съпруга си Анатоли. Но явно, че междувременно не си е губила времето със сълзи, а е забила ново гадже.

Ризова и мъжът й се разделиха миналата година след 20 години брачен живот. Последните две обаче  били същински ад. Водещата на „Лице в лице“ спипала съпруга си в крачка с доста по- млада любовница. Въпреки че първоначално си затваряла очите, накрая нервите й не издържали на наглостта на мъжа й. Той й казал, че заминава по работа, а всъщност отпрашил с любовницата си на море.

Цветанка Ризова и съпруга й се развеждат след 20 години брак
Цветанка Ризова и съпруга й се развеждат след 20 години брак

Така, Цветанка Ризова стигнала до най- крайният изход – развод. Изнесла се от семейният им дом миналото лято. Синът им е достатъчно голям, за да има свой живот, така че раздялата преминала без никаква драма. В момента бившите съпрузи довършват подялбата на семейното имущество и след това всеки поема в различна посока.

Но след като напуснала съпруга си, Цветанка хич не си губила времето. Веднага се впуснала в лов на нов мъж. И не само, че бързо си намерила такъв, но той се оказал и „тлъста риба“ – политик!

Именно на новата любов в живота на тв водещата се дължи внезапното й разхубавяване и отслабване, които правят впечатление на зрителите през последните месеци. Засега двамата крият усърдно връзката си, тъй като политикът се оказал… женен! Но това не притеснява изобщо влюбената тв водеща. Цветанка се надява, че след като се разведе официално, и любовникът й ще предприеме тази стъпка.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *