Излагация! Галена втрещи Лепа Брена с лош външен вид! Ето я без фотошоп:

galena-13

Макар и с доста стряскащ вид, Галена успя да се добере и да се запознае със сръбската легенда Лепа Брена.

Папарашка снимка улови родната фолк певица в доста неприятна за нея светлина. Този път фотото не е обработвано с фотошоп, така че Галена си е в напълно натурална.

Фолкаджийката роди преди месец и е нормално все още да не прилича много на себе си. Но защо тогава дори не е постарала да се приведе в по- приятен вид за толкова важна за нея среща, недоумяват феновете.

galena-12

Галена изглежда доста изморена и състарена, а лъщенето на кожата показва, че дори не се е гримирала подобаващо. Певицата има на разположение най- добрите гримьори, стилисти и фризьори, но защо този път ги е пропуснала, остава загадка. Фолк дивата си е сложила само очна линия и червило.

Очевидно певицата все още не е във форма и е рано да се говори за завръщане към активната й кариера. Галена заяви, че този път иска да се наслади на майчинството и да отдели повече вече за грижите по второто й бебе, тъй като с първото нямала тази възможност.

Когато роди за първи път, фолк певицата трябваше скоростно да се върне на сцената, защото тогава още се бореше да се наложи. Сега обаче, Галена ще си остане за повече време у дома с децата. Фолк дивата първоначално искаше бързо да се завърне, както направи Емилия, но явно след това е размислила.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *