Излагация! Преслава с в*братор на „Българската Коледа“

Преслава
Преслава

Голямата звезда на „Пайнер“ Преслава е била в първоначалния списък с изпълнители участници на последното издание на „Българската Коледа“, но заради инцидент с вибр*тор с бившия президент Георги Първанов при финалната пресявка била отлюспена.

Това разправят колежки на чалга дивата от Добрич, за чиято колкото комична, толкова и срамна визита в Народния театър „Иван Вазов“ преди две години пресата разказа.

вибр*тор
вибр*тор

Да припомним в резюме. Случката се разиграла в часовете преди благотворителния концерт под патронажа на Гоце. Заради първия мъж на държавата Националната служба за охрана всяка година изкъсо следи за реда и организацията на събитието, като „преслушва“ и участници, и публика с помощта на металдетекторни рамки.

При проверката на Преслава с абсолютна категоричност рентгенът я компрометирал, че е тръгнала на среща с Първанов с кокетен метален вибратор в багажа си.

Тогава случката била потулена и не стигнала до медиите, но миналото лято потресла Росен Плевнелиев и антуража му. Според източниците ни по негово нареждане Преслава отпаднала от списъка за единадесетия благотворителен концерт. Като не само тя, но и други чалгаджии не били поканени за благотворителната проява като превантивна мярка да не се получи подобен или още срамен конфуз.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/tmRZMNCbcpY

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *