Изгониха Джуджи от „На кафе“

djudji-na-kafe

Джуджи е свалена от ефира на „На кафе“ за неопределен срок. Асистентката на Гала се оказала излишна на продуцентите и те я уволнили.

Диляна Маринова, както е истинското й име, била изправена пред свършен факт – направо й съобщили, че повече няма да е част от екипа на „На кафе“. Не водили никакви предварителни разговори с нея, което огорчило пухкавата водеща. Джуджи беше част от предаването дълги години, а в крайна сметка я уволниха без никакво предупреждение.

djudji-gala

Блондинката водеше своя рубрика за световни светски новини. Според продуцентите обаче, не се радвала на достатъчен рейтинг и затова решили да я свалят. В сезона на най- силните риалити предавания за Нова тв – Вип Брадър и Х фактор, програмната схема на „На кафе“ е запълнена почти изцяло с рубрики и интервюта, свързани с тях. Така рубриката на Джуджи се оказала излишна.

Най- болезнен за ко- водещата на Гала бил фактът, че шефовете й изобщо не й дали никакъв шанс – дори не я поканили за коментатор на някое от риалити предаванията. Дори Гала не успяла да ги убеди да задържат Джуджи.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *