Иво Танев с шокиращи разкрития за живота в къщата

ivo-tanev-2

Иво Танев, който наскоро излезе от къщата на Вип брадър, разкри скандални истории от съжителството си с другите звезди.

Тв водещият заяви в лицата на бившите си съквартиранти, че му е писнало от повечето. Нарече ги „мишки“ и „неблагодарници“, а на излизане им тегли една майна.

Танев разкрива, че Станимир Гъмов и Здравко от „Ритон“ се молели редовно на екипа на шоуто за алкохол. Иво описва молбите им като особено срамни. Светлана Василева също обичала чашката. Моделката изпивала по цяла бутилка вино на вечер. Тези кадри обаче така и не са били излъчени.

ivo-tanev-5

Един от най- изявените си врагове в къщата, Люси Иларионов, Иво описва като търтей, който не си мърдал пръста за нищо. Тв водещият го описва като абсолютен мърльо. Но имало и други, които нямали никакви хигиенни навици, разказва Танев. Луна също не била сред чистофайниците. Като цяло, тв водещият се оплаква, че тоалетните чинии масово били опишкани.

Като най- голям мръсник в къщата, Танев посочва Люси. Режисьорът изненадал тв водещият много неприятно, след като влезли в къщата. До преди това двамата били в добри отношения. Сега обаче, Иво е категоричен, че Люси е отвратителен човек.

Танев съжалява само, че прекалил малко с грубостите към Светлана Василева.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *