Иво Танев разкъса Светлана: Ти си само джуки и тутурутка!

ivo-tanev-1

Иво Танев съсипа Светлана Василева с обиди заради неграмотността й. Водещият заля моделката с тежки думи, а агресията му към нея шокира и съквартирантите, и зрителите пред малкия екран.

Острата реакция на Иво Танев беше провокирана от пълната липса на елементарни познания, които показаха Светлана и Катрин Вачева. Водещият заяви, че вместо момичета като тях, по телевизията и по списанията може да има много по- красиви и по- интелигентни момичета.

svetlana-vasileva-5

Танев изригна, че му е омръзнало от „елементарни частици“ , които пробиват само с „джуки, цици и тутурутки“. Светлана беше съвсем наблизо и чу тирадата на съквартиранта си.

Иво Танев се изцепи, че мозъкът на красавицата бил толкова малък, че не ставала за нищо друго, освен да лежи по гръб. Бившият водещ намеси и родителите на Светлана, като ги обвини, че материалът им е такъв.

Посрамената плеймейтка помоли Ернестина Шинова за помощ да научи малко от малко европейските столици. Светлана успя поне да запомни поне столиците на Румъния и Великобритания.

Иво Танев като начинаещ фолк певец. ВИЖ ТУК:
https://www.youtube.com/watch?v=ElY3_H7Rk-A

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *