Иво Танев aут от Вип брадър – напсува съквартирантите си на изпроводяк

ivo-tanev-4

Иво Танев беше изгонен от зрителите на Вип Брадър, след като получи най- малка подкрепа в сравнение с конкурентите си Люси Иларионов и Кичка Бодурова.

Бившият тв водещ беше изключително изнервен и раздразнителен през последните две седмици, откакто се оказа след номинираните за изгонване, а и изгуби контрола над кухнята.

Танев заяви на съквартирантите си, че не желае да отива на финал с доста от тях и дори каза, че предпочита да си ходи, защото му е писнало от повечето от тях. Иво продължи да им натяква, че са проявили неблагодарност към работата му в кухнята и желанието му да им храна за всички.

ivo-tanev-5

Водещият до толкова беше изнервен, че на няколко пъти вдигаше чутовни скандали, заради няколко неизмити чинии. Контролът над кухнята и приготвянето на храната му беше отнет задружно от останалите съквартиранти, тъй като им омръзна да им брои залъците и постоянно да им определя какво да ядат.

Танев изтълкува бунта като неблагодарност и дни наред засипваше съквартирантите си с всевъзможни обиди, като: „задници“ и „мишки“.

Поведението на тв водещия озадачи съквартирантите и с постоянната си променливост. Танев редуваше ту агресия, ту истеричен смях, но и в двата случая устата му не замлъкваше нито за минута.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *