Ивана заби млад кмет за гадже! Вижте кой е той + СНИМКА:

иванаДълго време самоличността на мистериозното гадже на фолк певицата Ивана се пазеше в тайна, но двамата най-после се показаха на светло и разбиха всякакви недомлъвки и клюки.

Оказва се, че айтозлийката има гореща връзка с известен градоначалник. Това е зам.-кметът на район „Западен“ в Пловдив – Георги Попов. Георги е на  37 години. И макар че  Ивана гони 50-те, възрастта не е проблем за силните им чувства.

Че певицата е влюбена, се говореше отдавна. Това си пролича по начина й на обличане, по песните за любов, които караха хората да настръхват, по светналото й лице и по внезапно подмладената фигура. Преди време тя се беше запуснала и приличаше на лелка, но сега прилича на влюбена и обичана жена.

Тя отслабнала цели 15 килограма, свалила всичко излишно от снагата си, дори поогладила чело и шия с помощта на известен пластичен хирург. Дрехите й са секси, стоят й чудесно и сякаш кара втора младост.

Ивана гаджеНовата двойка спря да се крие и пусна своя снимка от  заведение в Несебър, където празнуват рожден ден с приятели. Досега тяхна фотография не се беше появявала, затова тази предизвика много коментари. Повечето поздравяват пайнерката за избора и смелостта й. И Георги заради факта, че е спрял да се крие. Той отдавна бил фен на Ивана, имал всичките й песни и непрекъснато си ги пускал в колата. Познавал я, но смятал, че тя може да го отхвърли. Певицата обаче също хлътнала по него и от година са заедно, като за това знаят единствено най-близките им.

Попов е разведен. Ивана също отдавна не живее с мъжа си. Свободни са и не вредят никому. Нейната улегналост и  жизнен опит правели връзката им красива и безпроблемна.  И двамата не искали да се шуми за личния им живот, затова и се виждали тайно.

Сега вече решили да не се крият повече и да дадат гласност на любовта си.

А кой знае. Може би нещата вървят към нещо по-сериозно, тъй като певицата е на седмото небе от щастие и буквално сияе.

На снимката обаче, която беше пробутана на медиите, се оказа мъжът на базукарката Стояна, която работи плътно с Ивана. Така младото гадже на певицата отново остана инкогнито.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *