Иван Ласкин се изгаври брутално с Деси Банова и Плевнелиев! Вижте коментара му:

Иван Ласкин взе на мушката прясната вип двойка Деси Банова и Росен Плевнелиев. В типичния си хаплив стил, актьорът ги нареди след вчерашното им захаросано първо съвместно интервю.

Ето какво написа Ласкин в профила си в социалните мрежи:

Актьорът не веднъж е скачал на самозабравили се родни знаменитости, но този път критичността му е повече от остра и безпощадна. И има защо.

Медийната истерия по връзката на Банова и Плевнелиев в действителност идва в повече. Двамата изглеждат доста странно заедно, а фалшът наистина е потресаващ.

Деси Банова се кълне, че не е с бившия президент заради парите му. Но какво ли друго толкова му е харесала, хилят се потребителите в социалните мрежи. А Плевнелиев, както винаги, изглежда като напушен идиот, коментира се още в интернет. Той подскача около красивата синоптичка като момченце, но всеки път когато посегне да я докосне или прегърне, тя неволно отстъпва назад. А после добре тренираната барби усмивка веднага замръзва на лицето й.

Като президент, Плевнелиев със сигурност е най- малко одобрявания от хората. Бившата му съпруга Юлияна имаше много повече фенове, тъй като категорично се дистанцира от него и отказа да му бъде първа дама. Вместо това, не спираше да се заяжда с Бойко Борисов, който го издигна, както и най- демонстративно да се разхожда под прозорците на президентството, прегърната с любовника си.

Синоптичките пък се оказаха новите плеймейтки. Всяка водеща на времето забърса по един милионер. А Деси Банова, като най- вряла и кипяла в прогнозата за времето, не просто милионер, а и бивш президент.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *