Иван Лaскин с Брутална Наредба срещу Николeта Лозaнова! Ето как я Нашамари Словесно във фейсбук:

ivan-laskin-nikoleta

Иван Ласкин брутално размаза плеймейтката и тв водеща Николета Лозанова. Актьорът, известен с острия си език, буквално я сравни със земята.

Ето част от коментара на Ласкин във фейсбук, който разби на пух и прах лъскавия имидж на Николета: „…Гледам Папапростаци (заради собствена забава), и си мисля, че през чатала на водещата, която има лицеизраз на тъжен сафрид може със скок да мине котка захапала франзела…“

Но наредбата далеч не спира дотук. Ласкин брутално и методично продължава да мачка водещата на „Папараци“:

„…За гласа на водещата няма какво да кажа. Чувайки го, имам чувството, че слон е настъпил гларус. Това е тембъра на този пластмасов миндил Никлозета. Как е възможно това съчетание между сврака и хлебарка някой да му дава ефир?…“

ivan-laskin-1

Култовият актьор не за първи път удря звучен шамар в социалните мрежи на Николета Лозанова. Преди време Ласкин я беше нарекъл в свой пост във фейсбук „недолюбено лайно“. Плеймейтката реши да му отвърне и пусна един- два злостни коментара срещу актьора в своя профил.

Ласкин обаче далеч не е единственият, на който му е втръснало от Николета. От няколко дни във фейсбук се разпространява подписка срещу снимките на задните части на плеймейтката, които тя постоянно натрапва на последователите си в социалните мрежи.

Възмутени майки пък я обвиниха, че развращава младото поколение с пропагандирането на фалшиви „ценности“ – че да имаш силиконови цици, подплънки в задника и богат любовник, е най- важното нещо за една жена и майка.

„На това ли учиш дъщеря си?“, постоянно питат недоволни от разюзданото поведение на Николета дами.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *