Иван Ласкин пак си е алкохолик

Натирен от ресторант заради пиянски скандал, Ласкин се прибра у дома с такси. Преди това обаче не пропусна да си вземе бутилка вино.
Натирен от ресторант заради пиянски скандал, Ласкин се прибра у дома с такси. Преди това обаче не пропусна да си вземе бутилка вино.

Вечният скандалджия Иван Ласкин още не се е отказал от алкохола, както обеща преди време в телевизионно предаване. В тв ефира актьорът призна, че е зависим от спиртните напитки, но се зарече да се справи с проблема. Мнозина му повярваха, но уви, чашката и до днес продължава да е най-вярната му компания в живота.

Ласкин няма търпение да се прибере вкъщи, за да отвори бутилката и да я излее в зажаднялото си гърло.
Ласкин няма търпение да се прибере вкъщи, за да отвори бутилката и да я излее в зажаднялото си гърло.

„Имам тежък проблем с алкохола. Пия много. Казвам го, защото признанието е първото, с което се започва лечението. Никога не съм се излагал на представление, но съм изключителен алкохолик“, обяви през сълзи Ласкин пред ТВ камерите. Изповедта му изглеждаше искрена, като на човек, който действително си дава сметка как разрушава живота си и живота на хората около него.

Една от големите си пиянски изцепки Ласкин направи миналия февруари. Тогава полицаи край велинградския курорт Минерални извори забелязаха екранния Васко да Гама от село Рупча да говори по мобилния си телефон и да надига бутилка бира в джипа си. А когато го видяха да потегля след поредната голяма глътка, го подгониха и спряха за проверка:

В типичния свой стил подпийналият Ласкин вдигна лют скандал и отказа да даде алкохолна проба с дрегер, както и кръвна проба. Полицаите му съставиха акт, а съдът отне книжката му за шофиране в нетрезво състояние за срок от година и три месеца. Актьорът бе одрусан и с глоба от 800 лв.

Ласкин и досега не се е вразумил и пак продължава с пиянските си изцепки. Тези дни той бе засечен да се налива в столично заведение, където под влияние на градусите в кръвта му дори се изрепчи на персонала. Келнерите обаче не останаха длъжни на здраво почерпения съпруг на Сашка Сърчаджиева и го помолиха незабавно да напусне.

Натирен от кръчмата, Иван отиде до близкия магазин и си купи бутилка вино, за да си допие вкъщи. После си викна такси по телефона и жълтото возило го транспортира до дома му.

В актьорското съсловие от години се мълви, че Ласкин е способен на големи „подвизи“ с алкохола. Аркашки твърдят, че в някои дни той пресушавал сам-самичък по две шишета с концентрат.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

 

http://youtu.be/WUcCGufrd7Y

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *