Иван Ласкин: Николета Лозанова е „недолюбено лайно“

laskin-nikoleta

Иван Ласкин се изгаври брутално с  Николета Лозанова  във фейсбук. За талантливия  актьор е характерна искреността, прямотата, а и никога не  спестява нищо на никого. И понеже  винаги прави  всичко възможно да постави на място този, който не му допада,  публикува размазваща критика във фейсбук срещу новоизлюпената водеща.

„Съществуват такива водещи, които не само че не стават за гледане, но и всеки би предпочел да бъде подложен на всякакви изтезания, вместо да си губи времето с техните простотии”, гневи се  Ласкин. Актьорът размишлява и какво ли означава  NL. Като най- правдоподобни му се струват вариантите „няма лице“ или „недолюбено лайно“

Ласкин се за първи път попържа амбициозната Николета, която претендира да е водеща. Актьорът редовно си прави „гаргара“ във фейсбук не само с нея, но и с много нейни себеподобни.

Николета е обект на злъчни подигравки не само във форумите, но и от доста известни личности. Освен Ласкин, Мика Стоичкова  също редовно изказва отрицателното си мнение за плеймейтката.

Иван Ласкин в действие. ВИЖ ВИДЕОТО:
http://youtu.be/WUcCGufrd7Y

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *