Ивайла Бакалова ужасена от новото си гадже! Ето на какъв се натресе:

Ивайла Бакалова не е на себе си от разочарованието, което се оказал актуалният й любовник Веселин Денков, известен още като Брадата. Въпреки че е сред най- крупните ресторантьори в столицата, той е известен като абсолютен скъперник.

Бившата „Мис България“ има връзка с бизнесмена от няколко месеца. Но за това време той така и не й направил нито един подарък. А когато ходели на почивка заедно, ресторантьорът я карал тя да си поема сама разноските.

Че Веско Брадата е супер стипца, е известно на цяла София. Само Ивайла Бакалова явно не е била наясно с този факт. В стремежа си да не прави излишни разходи, той стигал до невероятно комични ситуации. Когато ходел в чужбина, никога не си купувал вода в бутилка, а винаги пиел от чешмата. Смятал, че това е голямо разхищение на пари и не му пукало, дори ако от крана тече ръждива вода.

Бизнесменът си правел старателно сметката и за разхода на гориво на личния си автомобил. Когато ходел в Дубай, за да се види с Ивайла, той предпочитал да отсяда в нейното жилище, въпреки че имал свое. Просто не искал да харчи пари за гориво. А и по този начин не давал пари нито за храна, нито за битови разходи.

Но варненската красавица не била свикнала на такова отношение. Всички мъже в живота й били изключително щедри и грижовни. Бащата на дъщеря й Рая – Румен Гайтански, им плаща тлъста издръжка, така че да си живеят на широко и нищо да не им липсва. Той им е осигурил апартамента в Дубай, както и достатъчно пари, за да не им липсва нищо в арабското емирство, където стандартът е много висок.

В същото време, гаджето й се стиска да я почерпи дори една вечеря в хубав ресторант. Затова най- вероятно, в скоро време Ивайла ще му бие шута и ще си потърси някой по- ларж.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *