Ивайла Бакалова на калъп с Кошлуков

Ивайла Бакалова и Кошлуков танцуват заедно в столичен клуб.
Ивайла Бакалова и Кошлуков танцуват заедно в столичен клуб.

Вечният ерген Емил Кошлуков консумира като чисто нова прахосмукачка платоничната си любов с Ивайла Бакалова. Бившият политик и миската купонясваха заедно преди няколко вечери в известно столично заведение, забелязаха бдителните ни папараци.

Кошлуков никога не е крил увлечението си по една от най-красивите българки, но ако се вярва на клетвите му, отношенията им не са прекрачвали границите на дружбата между двама истински приятели.

Бакалова неgно гали по бузката Емо
Бакалова неgно гали по бузката Емо

Това обаче вече може да бъде поставено под съмнение! Водещият на „Факторът Кошлуков“ и Бакалова демонстрираха подозрително близки отношения, каквито обикновено по-прилягат на двама души, опитали от сладострастията на интимната любов.

От известно време Ивайла, която роди дъщеря на боклукчийския бос Румен Гайтански – Вълка, и Кошлуков редовно обикаляли нощна София, за да се забавляват, информират запознати. Много съмнително е срещите им да приключват само с изпращане на дамата до дома й, ако съдим от фамилиарния миг, в който Ивайла гальовно докосва с длан Кошлуков по бузката, а той видимо се разтапя от удоволствие.

Явно водещият на ТВ7 си пада много повече по Ивайла, отколкото сам признава. Клюките за флирта между двамата тръгнаха от съвместното им участие в едно от изданията на „ВИП Брадър“.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *