Ицко Финци баща- мечта на 84 години! Ето какви специални грижи полага за бебето си:

ИцкоТримесечната Матилда е едно от най-щастливите бебета. Дъщерята на Ицках Финци, която се появи, когато баща й беше на 83 години, е доста коментирана и  то още преди да се роди.

Късното бащинство на звездата от „Преброяване на дивите зайци” беше като шок за всички и буквално разбуни духовете  в артгилдията, а после и сред всичките му фенове. Някои не повярваха изобщо, че той е баща на бебето, но за самия  него и съпругата му Лиза нямаше никакви съмнения. Още преди месеци те обявиха, че имат добър и пълноценен семеен живот, а актьорът е доста активен в изпълнението на съпружеските си задължения.

Появата на малката Матилда  се отразявало благотворно на възрастния й татко и той буквално се подмладил. Ицко взимал дейно участие в отглеждането на бебето, сменял памперси, гукал му и му разказвал приказки. Освен това си припомнил всички забравени детски песнички и пеел на дъщеря си, когато имала колики и се цупела.

Най-забавно за малката било свиренето на цигулка. Всяка вечер Финци взимал инструмента и започвал да свири тихи приспивни мелодии. Матилда свикнала да заспива само на класика и отсега показвала завиден вкус към Моцарт и Брамс или Чайковски.

Финци, ЛизаЗа да живее и расте бебето на чист въздух, родителите на Матилда си купиха къща в село Гинци, което се намира в планинска местност до София. Двамата дали само 4000 евро за новия си дом, преустроили го, модернизирали го и сега разполагат с чудесно кътче сред природата.

Двамата приспивали много рядко в апартамента си в София и смятат да се върнат там само за няколко месеца през най-лютата зима.

Искали бебето да расте сред природата, а всички продукти си набавяли от бабите в селото.

Ицко има още един син на 50 години и двама внуци. А малката Матилда им се пада леля.

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *