Ирина Тенчева се налива от сутринта – и не пуска чашката цял ден! СНИМКИ:

19050982_292735037840009_5055506713067651072_n

Ирина Тенчева все по- често посяга към чашката, като започва да пие още от сутринта. Бившата тв водеща бавно, но сигурно се превръща в отчаяна съпруга, и като повечето такива, намира утеха в алкохола.

Напоследък профилът й в социалните мрежи изобилства от снимки, от които се вижда, че Тенчева по всяка време на деня е с чаша в ръка – било сутрин, обед или вечер. А напитките са винаги различни – ту вино, ту бира, ту текила. Често бившата тв водеща снима само чашата с алкохол, за да покаже на какво е в момента.

Приятелка по чашка пък й е друга отчаяна съпруга – Александра Сърчаджиева, която също си пийва доста покрай половинката си Иван Ласкин. Двете си направиха цяла фотосесия от плаж в Гърция, на която показват как се наливат с текила.

19535032_113907649234901_3744626507566284800_n

Алекс така и не успя да откаже мъжа си Ласкин от вредния му навик да се налива, а напротив, даже започна да го усвоява. Ирина Тенчева пък помогна на съпруга си Иван да откаже тотално алкохола чрез йога и здравословно хранене, но май скоро и тя ще трябва да мине на същата програма.

Тенчева се налива на плажа с конска маска на главата
Тенчева се налива на плажа с конска маска на главата

Още в миналогодишното й участие във Вип Брадър си пролича, че блондинката не може да мине, без да си пийне вечер. Тя най- яростно се караше за бутилките с алкохол с Деси Цонева и Жана Бергендорф, които пресушаваха всичко, до което се доберат. А после пък просто започна да крие спиртните напитки, уж за да имало и за другите.

Самото включване на Ирина в риалити шоуто, което е пряка конкуренция на това на съпруга й, събуди доста въпросителни у зрителите. Още повече, че Тенчева е пиар на предаването, чийто продуцент е мъжът й. Оказа се, че явно й е омръзнало да стои зад кадър и е искала да се показва по телевизията. Това решение доста изостри отношенията със съпруга й Иван Христов. Но, в крайна сметка, той й прости, че го изложи пред цяла България и двамата пак заживяха честито.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *