Ирина Тенчева: С Иван очакваме дете!

irina-tencheva-bremenna

Ирина Тенчева и Иван Христов очакват първото си общо дете. Оказва се, че тв водещата е вече в 7- ия месец. Ирина Тенчева призна във фейсбук, че слухът е абсолютно верен и наистина е бременна с третото си дете.

Иван Христов наскоро призна, че двамата са сключили брак в Барселона. По това време Ирина вече е била бременна.

Иван Христов заяви още в началото на връзката им, че Ирина е жената на живота му. Точно когато се бил отчаял, че никога няма да срещне половинката си, тв водещата се появила в живота му. Двамата имаха извънбрачна връзка за известно време. Иван беше женен за колежката на Ирина, Вихра Петрова, а Ирина- за бизнесмена Сарачинов, от когото има две деца.

ivan-hristov

Иван и Ирина са заедно от три години. Христов преживя тежък развод с Вихра, като двамата буквално си обявиха война за малката им дъщеря Ава. В крайна сметка, бившите съпрузи заровиха томахавката.

Тенчева наистина успя да промени коренно Иван през годините. Христов окончателно престана с консумацията на алкохол, спря цигарите, започна да ходи на йога и да живее здравословно.

Иван пък угажда на всяка прищявка на половинката, най- вече по отношение на тв кариерата й. Христов успя дори да измести предаването на Наталия Симеонова „Предай нататък“ , което се радваше на голям рейтинг, и да вмъкне подобно шоу, но с водеща Ирина Сарачинова.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *