Ирена Милянкова бяга в чужбина заради бившия си Чолата! Ето защо:

Ирена МилянковаИрена Миленкова  избяга в Гърция заедно с всичките си деца и новия си съпруг Никола Чолаков.

Брокерът вложил всичките си пари в луксозен имот в южната ни съседка, за да осигури спокойствие на жена си, която все още се страхува от бившия си  съпруг  Росен Чолов-Чолата.

Според слуховете,  откакто Чолата излязъл от затвора, непрекъснато  тормозел  Милянкова, настоявал за срещи, искал да вижда децата, искал да идва на гости в дома й, карал я да се разведе и да се върне при него. Единственият начин тя да се отърве бил като се махне от България.

Никола Чолаков не бил милионер, но имал достатъчно пари да изведе цялото семейство от страната, за да бъде съпругата му спокойна и да гледа дъщеря им Виктория и останалите си отрочета.

Припомняме,  че Чолов се залюби с Ирена докато тя беше едва на 16 години, направи й четири деца едно след друго и я върза вкъщи да ги гледа. Между бременностите, тя продължаваше с кариерата си на модел и актриса, но той се грижеше да е почти вечно бременна.

Ирена децаМеждувременно се оказа, че Чолата принуждава манекенките си да проституират и ги продавал на богати мъже. След като няколко от тях се разприказваха, той бе арестуван и съден. Милянкова беше като ударена с мокър парцал. Тя се скрие вкъщи и не смееше да излезе цяла година от срам. До последно не вярваше, че мъжът й е сводник и го подкрепяше в съда. А може би го правеше и от страх, защото стана ясно, че системно я малтретирал и то пред децата.

Чолата се опитвал и от килията да управлява живота й- не й давал да се среща с хора и я заплашвал. Милянкова остана без пари и се наложи да работи като магазинерка, за да издържа децата им.

След време обаче, красавицата се окопити и подаде молба за развод. След това, се влюби в Никола и се ожени за него. Роди му и дъщеря- Виктория.

Чолата обаче излезе от затвора и започнал отново да я тормози. Единственият изход за младото семейство бил просто да избягат зад граница.

Сега Ирена живее в Гърция и  помага в бизнеса на мъжа си.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *