Ирен Кривошиева бясна на Владо след изцепката за Мария Данаилова, Ламбо го лишава от наследство

vladimir-danailov

След дълго търпение Ирен Кривошиева най- после  реши да нахока сина си, заради нещата,  които наприказва по повод смъртта на Мария Данаилова.

След кончината на съпругата на Ламбо,  Владимир  вместо да успокои баща, го обвини, че скърби за нещо, което не си заслужава. Думите, с които уж синът на великия актьор трябваше да го успокои, всъщност прозвучаха като конщунство.

Росен Цанков сега е упората на Стефан Данаилов
Росен Цанков сега е упората на Стефан Данаилов

Именно заради страностти на Владко и религиозните му пристрастия, Стефан Данаилов решил да го лиши от наследство. Актьорът смята да завещае всичко на сина на Мария от първия й брак с Вили Цанков – известния процедунт Росен Цанков. Именно той е опората на Ламбо в тези тежки дни за него.

Ирен Кривошиева, която иначе винаги оправдава Владимир, този път  също се ядоса и го посъветвала  да започне да постъпва и мисли по – зряло, особено в подобна тежка ситуация. В противен случай повечето нямало да бъде разбиращата майка, а щяла да започне да се държи по- сурово с него. Уви, твърде закъсняло решение, коментират близко до семейството.

Поклонението пред Мария Данаилова. ВИЖ ВИДЕОТО:
http://youtu.be/8ocjJ-Bdmi8

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *