Йоана Буковска: Любовта ни с Чочо е карма! Ще се обичаме в следващия живот!

ioana-bukovska-chocho

Йоана Буковска най- после намери сили да говори за Чочо Попйорданов, който почина преди две години. Актрисата вярва, че в следващия живот двамата ще успеят да изживеят любовта си, тъй като в този не са успели.

Според нея, връзката им е кармична и е убедена, че ще се повтори отново.

Буковска най- после разкрива и детайли от отношението на близките и роднините му към нея. Не е тайна, че бащата на покойния актьор не одобряваше Йоана, а най- близкият му приятел Иван Ласкин пък я обвинява за фаталното му увлечение по алкохола.

ioana-bukovska-chocho-1

Когато започват връзката си през 1999 г, Йоана Буковска е едва на 21 години, а Чочо Попйорданов – на 36 г. Заради младата си колежка, актьорът се развежда с Хилда Казасян. Актрисата споделя, че самата тя вече е на 36 години и е сигурна, че не е била просто увлечение за Чочо.

Йоана Буковска разказва, че близките на покойния актьор не приемали на сериозно думите й, че той е алкохолик и се нуждае от помощ. Актрисата разкрива, че най- чистото й намерение е било двамата да имат семейство, затова положила всички усилия, за да се пребори за него. Хората около него обаче изобщо се оказали по- силен фактор.

Йоана споделя, че е платила висока цена за любовта си с Чочо.

След като се разделят през 2005 г., двамата се срещат само два пъти, при това случайно, преди кончината на актьора. Последно се видели в столичен театър. Йоана била в напреднала бременност.

YouTube Preview Image

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *