Илия Царски издаде: Дебора я бият само във фантазиите й! Трябва й лекар! Вижте още какви тайни на певицата Разкри авто-пилота! Виж Тук:

Debora-Ilia1
Авто-пилотът Илия Царски искрено се разсмя, когато научи, че певицата Дебора пак била бита.

Чалгаджийката сподели, че била нападната и бита от четири мутри заради болно- ревнива жена, чието гадже й поръчало плато мезе. Жената се разярила и насъскала мутрите… А самият екшън се разиграл в русенското село Бяла, където инфантилната певачка имала участие.

В „Черешката на тортата“ пък  Дебора се оплака, че бившето гадже-  перничанинът Сергей Сергиев редовно я пребивал от бой.

„Дебора има отклонения – категоричен е  Царски, който според медиите също бил минал през леглото на фолкаджийката. Н нея все такива работи  й се случват. Не, не сме били гаджета, срещали сме се от време на време по кафета. Даже дойде с нас на едно от състезанията. Няма как да сме скъсали, тъй като никога  не сме тръгвали с нея“ – обясни състезателят.

Дебора руски

Според него, момата има доста развинтено въображение и си измисля истории, за да се шуми около нея.

В медиите плъзна слух, че  двамата ще са сред участниците в новия сезон на ВИП Брадър, а продуцентите ще се опитат да ги съберат отново и да изгладят противоречията, които са ги разделили.

От свой приятел разбрах, че ще се сдобрявам с нея в шоуто. Само че не сме имали нищо помежду си и не сме се карали. Не само фантазията на Дебора работи на пълни обороти, но и тази на журналистите, отсече Царски. Senzacia.net

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *