Илиана Раева не е на себе си! Голямата й дъщеря се стопи страховито! Снимки:

slaveia-sirakova-iliana

Славея Сиракова закъса сериозно със здравето. Родителите й Илиана Раева и Наско Сираков са в паника и се чудят как да й помогнат.

Голямата им дъщеря се е стопила и е останала само кокали заради хранително разстройство. Славея от известно време издевателствала над тялото си с всевъзможни строги диети, защото все й се струвало, че не изглежда достатъчно добре и трябва още да отслабне.

Проблемът на вип- наследницата всъщност нямал нищо общо със суетата, а се дължал по- скоро на неудачите й в любовта. 33- годишната Славея все не успява да намери подходящия мъж за себе си.

slaveia-sirakova-1

И последната й връзка се оказа страхотно разочарование, а красавицата тъкмо беше решила, че най- накрая е открила любовта. Славея се влюби лудо в бившия п*рно актьор Алекс Ломски. Двамата изглеждаха много щастливи заедно. Но идилията им продължи кратко.

slaveia-sirakova

Родителите й скочили като ужилени, когато разбрали с какво се е занимавал кандидат- зетя, който им довела Славея. Илиана Раева и Наско Сираков били категорични, че не го искат в семейството си. На щерка им, както винаги, не й пукало много какво мислят. Но мнението на родителите й не бил единственият проблем. Бившата съпруга на Ломски – руската п*рно актриса Еделвайс, също се намесила в отношенията им. Славея дори се оплака в профила си в социалните мрежи, че бившата на Алекс мъти водата.

Славея с Алекс Ломски
Славея с Алекс Ломски

Така или иначе, връзката им изтрая от ден до пладне. Не е ясна защо точно се разделиха, но поредния провал с мъжете, започнал да подкопавала самочувствието на Славея.

Междувременно, малката й сестра Виолета се омъжи и роди бебе. Илиана и Наско са на седмото небе от щастие и цялото им внимание било погълнато от първото внуче Илиана- Куини. Те вече нямали нерви за любовните драми на по- голямата си дъщеря, което още повече влошило положението й.

Сега обаче, проблемът вече си личи и родителите на Славея се стреснали. Илиана Раева се е видяла в чудо и търси изход за проблема на дъщеря си.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *