Илиана Раева: Ето какво се случи с Цветелина преди опита за самоубийство! Видео

iliana-raeva

Тежки моменти преживява Илиана Раева начело на Федерацията по художествена гимнастика. След опита за самоубийство на гимнастичката Цветелина Стоянова, съпругата на Наско Сираков е сред основните обвиняеми за трагедията.

Раева категорично отрече върху състезателката от ансамбъла да е оказван натиск след отказа й да тренира. Шефката на БФХГ е категорична, че винаги е държала момичетата да се чувстват комфортно и да не бъдат тормозени или притискани. Според нея, добрите условия, които има са били създадени, са допринесли за успехите им на терена.

cvetelina-stoianova-2

Цветелина Стоянова става част от ансамбъла през 2012 г. след Олимпийските игри в Лондон. Илиана Раева отхвърля обвиненията, че гимнастичката е била извадена от състава, дни преди Европейското състезание, за да сложат на нейно място резерва. Няма треньор, който да вземе такова безумно решение, категорична е Раева.

Цветелина отказала да тренира след Световната купа в Испания. Споделила пред Илиана Раева, че не иска повече да се състезава. Семейството й било наясно с тези нейни решения, както и че не се чувствала добре. Раева казва, че не е упражняван натиск върху Цветелина да продължава да тренира, въпреки нежеланието й.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *